En què consisteix?

Reiki harmonitza, sana i equilibra el nostre ésser d'una manera holística, integrant els aspectes físics, emocionals, mentals i espirituals, atorgant-nos pau, benestar i tranquil•litat.

En connectar-nos amb l'Energia Vital Universal, experimentem una felicitat superior, ja que el nostre organisme i les seves funcions vitals, comencen a rebre aquesta energia, ella produeix un equilibri de tot el nostre ésser.

S'utilitza com un eficaç mètode terapèutic per a l'estrès, la depressió, l'angoixa i l'ansietat. Així com en moments pre o post-operatoris. També en malalties cròniques i patològiques de diferent origen.

 

 

Reiki, , basa el seu sistema de comprensió i coneixement en l'existència dels 7 centres d'energia primordials (CHAKRAS) que existeixen en l'ésser humà, el mètode explica i ensenya com harmonitzar d'una manera senzilla aquests vòrtex d'energia que són els que al seu torn regulen els diferents òrgans, funcions vitals, glàndules, així com els diferents sistemes.

Per això Reiki és en aquest moment la pràctica d'Harmonització Natural, amb major nombre de practicants i difusió a nivell mundial. Reconeguda per l'OMS (Organització Mundial de la Salut) i aprovada per la Comissió de Teràpies Complementàries de la Casa Blanca com una teràpia legal en el sistema previsional de Salut dels Estats Units, (veure report en el lloc web: www.whccamp.hhs.gov)

Reiki és senzill, ho poden aprendre i practicar igualment, un nen i un ancià, no és una religió, doncs no hi ha dogma, ni hi ha un poder personal al seu través d'ell, no és una filosofia ni secta. És una "opció de vida", o un "estil de vida", o millor dit una manera de viure en contacte amb aquesta font inesgotable de vida que ens acompanya després d'iniciar-se al Reiki.

 

Oriol González